Izvor: Blic, 19.Avg.2016, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U NIŠU Žena upala u Nišavu pod nejasnim okolnosima, policajac je spasio

Policajac iz Niša spasio je iz Nišave stariju ženu koja je, prema izjavama očevidaca, upala u reku kod Kamenog mosta u centru grada sinoć oko 20.45 časova.

Policajac koji se zadesio na bedemu odmah je ušao u reku i dovukao ženu do obale, gde je uz intervenciju vatrogasaca izvučena na sigurno.

Lekari Hitne pomoći, pružili su prvu pomoć ženi koja je potom transportovana u Klinički centar u Nišu radi dalje dijagnostike i lečenja.

Za sada nije poznato da li se radi o pokušaju samoubistva ili je žena slučajno upala u reku. Identitet žene još uvek nije zvanično poznat.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIŠKI POLICAJAC HEROJ: Spasao staricu iz Nišave, zgrabio je i izvukao iz reke

Izvor: Kurir, 19.Avg.2016

...Kako kažu očevici, oko 2040 videli su stariju ženu u reci, a zatim i policajca koji je je odmah ušao u vodu i priskočio joj u pomoć..- Taj policajac je krenuo za ženom koju je voda počela da nosi, zgrabio je i izvukao iz reke Stigli su vatrogasci i Hitna pomoć, stavili je na nosila i odvezli...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.