Podgorička mladež opljačkala ambasadorku Poljske

Izvor: Mondo, 23.Okt.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgorička mladež opljačkala ambasadorku Poljske

Tri maloletnika iz Podgorice osumnjičena su da su proteklog vikenda u Donjoj Gorici provalila u rezidenciju ambasadorke Poljske u Crnoj Gori, Gražine Sikorske.

Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock

Maloletnici N.G, N.V. i P.R. osumnjičeni su da su se, pomoću baštenske stolice koju su pronašli na terasi, popeli do prozora i ušli u rezidenciju, gde su sa stola ukrali lap-top i žensku torbu sa novčanikom u kojoj se nalazilo 1.000 evra.

Ukrali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su i poljsku diplomatsku ličnu kartu, diplomatsku ličnu kartu Crne Gore, bankovne kartice, poresku karticu i karticu za korišćenje kompjutera na ime ambasadorke Poljske.

"Policiji je 18. oktobra prijavljeno da je tokom noći opljačkana rezidencija Ambasade Poljske, čiji je zakupac D.P.", saopšteno je iz Uprave policije koja je dodala da su njeni službenici izvršili uviđaj.

Od tri osumnjičena maloletnika, u prisustvu roditelja, prikupljena su obaveštenja na okolnosti događaja, a u saradnji sa Odeljenjem bezbednosti Tivat pronađeni su ukradeni lap top, torba kao i deo novca.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.