Paravinja osuđen na 40 godina za ubistvo i silovanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Mar.2015, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paravinja osuđen na 40 godina za ubistvo i silovanje

U ponovljenom postupku u Županijskom sudu u Šibeniku Dragan Paravinja proglašen je krivim i osuđen na 40 godina zatvora za teško ubistvo i pokušaj silovanja maloletne Antonije Bilić iz Kričaka, u blizini Drniša.

Paravinja je Antoniju oteo dok je stopirala, podseća Index.hr.

Porodica ju je poslednji put videla 7. juna 2011. kada je stopirala u smeru Splita, a oko 10 sati viđena je kako ulazi u kamion.

Dragan Paravinja u čiji je kamion ušla pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je da je siluje i pošto se branila on ju je zadavio. Ubio ju je kako bi prikrio pokušaj silovanja, navela je sudija u obrazloženju presude 2012. godine.

Paravinja je uhapšen 26. juna 2011. u BiH i izručen Hrvatskoj. U prvom razgovoru sa BiH istražiteljima je priznao da je ubio Antoniju Bilić a po dolasku u Hrvatsku je negirao svoje navode i tvrdio da tog dana uopšte nije vozio na deonici gde je mlada devojka stopirala.

U Modrušu kraj Josipdola pronađeni su posmrtni ostaci Antonije Bilić u novembru 2012. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paravinja osuđen na 40 godina za ubistvo i silovanje

Izvor: Studio B, 27.Mar.2015

U ponovljenom postupku u Županijskom sudu u Šibeniku Dragan Paravinja proglašen je krivim i osuđen na 40 godina zatvora za teško ubistvo i pokušaj silovanja maloletne Antonije Bilić iz Kričaka u blizini Drniša...Paravinja je Antoniju oteo dok je stopirala, podseća Index.hr...Porodica ju je...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.