PDP: Ivanić ponovo kandidat za Predsedništvo BiH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2017, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PDP: Ivanić ponovo kandidat za Predsedništvo BiH

Aktuelni predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić ponovo će biti kandidat za člana kolektivnog šefa države iz Republike Srpske, stav je Saveza za promjene, pišu banjalučke Nezavisne novine.

To je ovom dnevniku potvrđeno iz PDP, a kao objašnjenje se navodi da je ovo najbolji odgovor na glasine o navodnom početku raspada tog saveza zbog svađe Ivanića sa šefom SDS Vukotom Govedaricom.

"Notorne su gluposti da PDP šuruje sa SNSD-om, jer to nije moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dok je ova garnitura SNSD-a na čelu zbog potpuno suprotnih pogleda na borbu protiv kriminala i korupcije", rekao je izvor lista blizak PDP-u.

Prema istom izvoru svi su svesni da će Savez ponovo ići sa zajedničkim kandidatima, a Ivanić je, kako se navodi, već izvestan izbor za Predsedništvo BiH, dok SDS treba da da svog kandidata za predsednika Republike Srpske.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.