Osujećene dve terorističke pretnje u BiH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2017, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osujećene dve terorističke pretnje u BiH

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić obelodanio je danas da je OSA otkrila i osujetila dve ozbiljne terorističke pretnje.

"U skladu sa tim informacijama pronađeni su i uhvaćeni odgovorni pojedinci. Potvrđena je verodostojnost tih informacija što znači da mi radimo i pratimo situaciju", rekao je Mektić novinarima u Sarajevu.

Mektić je kazao da nadležne služe imaju procene rizika, kao i da svakog dana procenjuju situaciju, analiziraju je i prate.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Nisam hteo ranije da otkrivan, ali da vam sad kažem, pre mesec dana OSA je, ovom im prilikom čestitam, otkrila i presekla dve ozbiljne terorističke pretnje", naveo je Mektić, preneli su BiH mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mektić: Osujećene dve terorističke pretnje u BiH

Izvor: BKTV News, 17.Jul.2017

Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić obelodanio je da je OSA otkrila i osujetila dve ozbiljne terorističke pretnje..."U skladu sa tim informacijama pronađeni su i uhvaćeni odgovorni pojedinci. Potvrđena je verodostojnost tih informacija što znači da mi radimo i pratimo situciju",...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.