Nisu znali šta ih je snašlo: Usred noći preživeli horor, supružnici završili u bolnici!

Izvor: BKTV News, 19.Avg.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu znali šta ih je snašlo: Usred noći preživeli horor, supružnici završili u bolnici!

Pretrpeli pakao!

Nepoznati razbojnici upali su u porodičnu kuću Omerovića u mestu Gusti Teslić, kod Teslića, i opljačkali porodicu koristeći silu i vatreno oružje.

Sve se dogodilo oko 1.30 posle ponoći, dok su Omerović i njegova supruga bili u dubokom snu. Probudili su ih jaki udarci u glavu, a jedan od razbojnika zatim je, dovodeći i sebe u opasnost, pucao u zid spavaće sobe. Na sreću, ispaljeni metak nikoga nije ranio. Nesrećni supružnici doživeli su >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ogroman šok, a lopovi su tražili novac i zlato.

Supruga Omerovbića zadobila je lakše telesne povrede, dok je njen suprug teže povređen. Uprkos ogromnom šoku koji su pretrpeli, Omerovići su ih pokušali da savladaju napadače. Budući da je žena pokušala da se bori s jednim od pljačkaša, uz upotrebu sile odlučio je da je veže. Potom su, ne birajući čime i kako, nastavili da udaraju njenog supruga uporno tražeći novac i zlato. Kako nisu uspeli da pronađu željeni plen, nakon drame koja je trajala više od sat vremena, nemilosrdni razbojnici udaljili su se iz kuće u nepoznatom pravcu.

Pretučena i prestravljena porodica odmah je pozvala policiju, a potom su, oko 3.30, otišli u Dom zdravlja Tešanj. Usled teških povreda, prebačeni su u Kantonalnu bolnicu Zenica. Omeroviću, čije je telo prekriveno modricama, konstatovane su teške povrede i to fraktura glave i potres mozga. Zbog težine povreda, zadržan je u zeničkoj bolnici.

Celokupan slučaj prijavljen je policiji u Tesliću koja vodi istragu u vezi sa ovim nesvakidašnjim incidentom.

Šok je pretrpela i majka nesrećnog Omerovića, koja stanuje u prizemlju kuće. Prvobitno je kod nje upao jedan muškarac, dok su ostala trojica razbojnika, razvalivši ulazna vrata, provalili na prvi sprat gde žive supružnici Omerović. Starica, na sreću, nije povređena.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.