Mesto zavijeno u crno: Ubio brata, bratanca i unuka, pa presudio sebi

Izvor: BKTV News, 25.Jun.2017, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesto zavijeno u crno: Ubio brata, bratanca i unuka, pa presudio sebi

Trostruko ubistvo i samoubistvo potreslo meštane mekedonski sela Glumovo i Kondovo.

Prema nezvanični informacijama S.Š. iz sela Glumovo, ubio brata, njegovog sina i unuka, a zatim presudio sebi.

Nakon zločina, ubica je počeo da beži, a kada su ga stigli pripadnici specijalne policijske jedinice Alfe, S.Š. je izvršio samoubistvo. Policija je pronašla tela tri osobe, jedno telo pronađeno je u selu Glumovo, a dva u selu Kondovo.

Uviđaj je u toku, a >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << policija je najavila da će više detalja saopštiti kasnije.

Ova velika tragedija je izazvala uznemirenost žitelja Skoplja. Veliki broj građana je počeo da se okuplja oko benzinske pumpe Makpetrola na ulici Panajot Ginovski u skopskom naselju Đorče Petrov, gde je najverovatnije ubica izvršio samoubistvo, kao i u selu Glumovo.

Tragedija: Muškarac se utopio u reci Vrbas!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.