MK:Sudar srpskih vozila, poginula beba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2014, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MK:Sudar srpskih vozila, poginula beba

Osmomesečna beba poginula je danas na jugu Makedonije u udesu dva automobila sa srpskim registarskim tablicama, javlja makedonska agencija MIA. Još dvoje putnika je teže povređeno.

Do saobraćajne nesreće došlo je kod mesta Arsova Laka, između Udova i Demir Kapije, izjavila je makedonska ministarka unutrašnjih poslova Gordana Jankulosk.

Ona je precizirala da se u ta dva vozila nalazilo osam putnika - tri u "ford fijesti" i pet u "škoda fabiji".

Svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sedam putnika, koji su bili povređeni, prebačeno je u bolnicu u Velesu, dok je beba preminula na putu do bolnice. Oni sa ozbiljnijim povredama zatim su prebačeni u Skoplje.

Povređeni putnici dva vozila stari su između 20 i 34 godine, a među njima je i jedno petogodišnje dete.

Dve osobe su teško povređene i nalaze se u životnoj opasnosti - 30 godišnja majka preminule bebe i 24 godišnji mladić, izjavila je doktorka portparol veleške bolnice Silvana Miškova na konferenciji za štampu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.