Lisica došla u kafić u Podgorici (FOTO)

Izvor: Mondo, 22.Avg.2017, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lisica došla u kafić u Podgorici (FOTO)

Na brdu Gorica u Podgorici prethodnih dana često se mogu videti lisice. Njihove fotografije su izazvale brojne komentare na društvenim mrežama.

Foto: Olja Maksimović Lisica na Gorici

Mnogi Podgoričani brinu zbog mogućnosti da neka od tih životinja može biti besna, a nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotografija mladunčeta lisice, koje je sišlo do dvorišta jedne kuće.

Foto: Olja Maksimović Lisica na Gorici

Danas je u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kafića "Boćari" čitateljka mondo.me zapazila lisicu i poslala nam fotografije.

Lisice na brdu Gorica nisu neuobičajena pojava, ali građane je iznenadilo da su aktivne tokom dana.

Međutim, mnogi tvrde da je to zbog vrućina i da traže vodu i hranu, a "naša" lisica se izgledala dala u potragu za "dojčom" (kaficom).

"Ali prvo, da vidimo ima li gužve!"

Foto: Olja Maksimović Lisica na Gorici

Lisica im kućni ljubimac!Brdo Gorica: Mnoštvo priča pretočenih u jednu FOTO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.