Lastin autobus izgoreo kod Kolašina

Izvor: RTS, 05.Avg.2015, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lastin" autobus izgoreo kod Kolašina

Autobus prevoznika "Lasta" na liniji Budva–Beograd sinoć je u potpunosti izgoreo kod Kolašina. Niko od putnika nije stradao, ali su neki od njih ostali bez prtljaga i dokumenata koje je plamen progutao.
Motor autobusa zapalio se oko 22 časa nakon izlaska iz tunela, iako je prošao redovnu tehničku kontrolu, potvrđeno je RTS-u u "Lasti".
"Sedeo sam napred i primetio da se upalila neka lampica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na kontrolnoj tabli. Vozač je zaustavio autobus pored puta i izašao da pogleda šta se dešava. Samo dvadesetak sekundi kasnije utrčao je na zadnja vrata i povikao ljudima da napuste autobus jer se zapalio motor", kaže Stefan Milivojević, jedan od putnika.
Autobus je, prema rečima drugog putnika, za manje od minuta bio u plamenu. Vozači su pokušali da ugase požar, ali su bili nemoćni, a uspeli su da iz bunkera autobusa-buktinje izvuku deo prtljaga putnika, preneo je ranije Blic
Iako su odmah pozvali vatrogasce i policiju, oni su na lice mesta stigli tek 20-ak minuta pošto je autobus u potpunosti izgoreo.
Putnici su potom raspoređivani po autobusima koji su išli ka Beogradu, u zavisnosti od toga koliko je bilo slobodnih mesta.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.