LE: Deca izbačena iz kuće, pobegla u školu

Izvor: OkRadio.rs, 01.Feb.2016, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Deca izbačena iz kuće, pobegla u školu

U Centru za socijalni rad su Jugmediji potvrdili ceo slučaj i saopštili da su deca sada smeštena u hraniteljsku porodicu, kao i da su pod stalnim nadzorom socijalnih radnika. Nakon što je dvanaestogodišnjeg dečaka i jedanaestogodišnju devojčicu majka izbacila iz kuće, deca su potražila spas u gradskoj osnovnoj školi u kojoj pohađaju nastavu, rečeno je Judmediji u Centru za socijalni rad. Kako nam je nezvanično potvrđeno nesrećna deca su u tom trenutku na sebi imala i vidne povrede, dok je dečak, kako tvrdi naš sagovornik, imao vidne rane od ugriza na rukama. „Sve se desilo pre desetak dana.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

MONSTRUOZNO Majka izbacila decu iz kuće sa MODRICAMA I UJEDIMA NA RUKAMA

Izvor: Blic, 01.Feb.2016

Premlaćeni i izbačeni iz kuće, dvanaestogodišnji dečak i njegova godinu dana mlađa sestra zatražili su utočište u svojoj školi s molbom da prespavaju na klupama. Deca su brzo zbrinuta, ali ovaj slučaj pokrenuo je još jednom pitanje zlostavljanja dece...Ova dečica su se pojavila u školu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.