Kolinda se najela ćevapa u društvu Halida Bešlića

Izvor: Vesti-online.com, 03.Mar.2015, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolinda se najela ćevapa u društvu Halida Bešlića

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u utorak je završila službenu posetu Bosni i Hercegovini šetnjom starim delom Sarajeva i porcijom ćevapa u jednoj poznatoj lokalnoj ćevabdžinici u društvu pevača Halida Bešlića.

Ostalo je nejasno je li poznati pevač slučajno naišao u ćevabdžinicu u vreme kada je tamo sedela hrvatska predsednica sa pratnjom, no njih dvoje su se srdačno pozdravili što su novinari mogli videti kroz izlog radnje, prenela je Hina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Pre oproštajnog obroka u Sarajevu Grabar-Kitarović obišla je katedralu Srca Isusova, pravoslavu Sabornu crkvu, Begovi džamiju i Jevrejski muzej.

Predsednica Grabar-Kitarović je ranije tokom dana razgovarala sa članovima Predsedništva BiH, predsednikom Veća ministara Vjekoslavom Bevandom i čelnicima Zastupničkog i Doma naroda parlamenta BiH.

Kako je saopšteno nakon razgovora u parlamentu, hrvatska predsednica i njeni sagovornici ocenili su da se odnosi Bosne i Hercegovine i Hrvatske razvijaju u duhu dobrosusedstva, rešavanja otvorenih pitanja i unapređenja regionalne saradnje na svim poljima, čime se ispunjavaju evropski standardi u bilateralnoj saradnji.

Hrvatska predsednica je izjavila da će Hrvatska nastaviti da pruža podršku BiH u procesu evroatlantskih integracija, istakavši da očekuje da će njen petogodišnji mandat biti ispunjen dijalogom i rešavanjem svih otvorenih pitanja u odnosima sa BiH.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.