Jeziv zločin u Hrvatskoj: Sin (19) ubio oca policajca, majku ne mogu da pronađu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2017, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeziv zločin u Hrvatskoj: Sin (19) ubio oca policajca, majku ne mogu da pronađu (VIDEO)

U nedelju oko 11.15 sati u garaži porodične kuće u Čistoj Velikoj pronađen je mrtav 45-godišnjak, inače pripadnik Specijalne policije iz Splita. Sumnja se da je ubistvo izvršio njegov rođeni sin.

Prema prvim indicijama, čini se da je 19-godišnji sin ubio oca i to hicima iz njegovog službenog pištolja. Strahuje se da je ubio i majku, za koju se ne zna gde se trenutno nalazi.

Sina su, prema neslužbenim informacijama, locirali u jednoj kući u šibenskom prigradskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << naselju Mandalini, nagađa se da tamo živi njegova devojka. I na toj je lokaciji sve je puno policije te se strahuje za sudbinu devojke.

Do krvoprolića je došlo navodno još u subotu oko 17 sati, a policiju je u nedelju nazvao brat supruge preminuloga, nakon što mu se niko nije javljao na fiksni telefon. Telo ubijenog policajca u garaži je bilo prekriveno čaršafom.

Kako saznaje Jutranji list, 19-godišnjak je u subotu uveče bio sa prijateljima u jednom kafiću kojima se navodno poverio da je uradio nešto grozno, ali nije jasno da li i je rekao šta je tačno učinio. Neslužbeno se spominje da je mladić imao problema s narkoticima.

Porodica je, inače, koristila dva automobila, ali nijednog u nedelju nema pred porodičnom kućom u Čistoj Velikoj.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.