Izetbegović: Vučić će tek da učini dobre stvari za Balkan

Izvor: RTS, 22.Jun.2017, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izetbegović: Vučić će tek da učini dobre stvari za Balkan

Bilo je kriza ranije, ali mislim da je Aleksandar Vučić političar koji dobija na snazi, kaže član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović.
Bakir Izetbegović, koji će sutra prisustvovati svečanosti u Palati "Srbija" i sastati se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, izjavio je da u njemu vidi čoveka koji će tek da učini dobre stvari za Balkan i odnose Srbije i BiH.

"Ja vidim u Aleksandru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vučiću čoveka koji će tek da učini dobre stvari za Balkan, i odnose Srbije i BiH. Tako sam ga prepoznao godinama ranije. Bilo je kriza ranije, ali mislim da je on političar koji dobija na snazi, sazreva, i koji će učiniti zajedno sa nama dobre stvari za mir na Balkanu", rekao je Bakir Izetbegović komentarišući za regionalnu TV N1 šta očekuje od Vučića kao predsednika Srbije.
Predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić i članovi Predsedništva BiH Bakir Izetbegović i Dragan Čović prisustvovaće sutra svečanosti povodom inauguracije predsednika Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izetbegović: Ranije je bilo kriza, ali Vučić je političar koji dobija na snazi!

Izvor: BKTV News, 22.Jun.2017

U Vučiću vidim čoveka koji će tek da učini dobre stvari za Balkan i odnose Srbije i BiH, izjavio je član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović..On će sutra prisustvovati inauguraciji i sastati se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem..."Ja vidim u Aleksandru Vučiću čoveka koji će tek...

Nastavak na BKTV News...

Izetbegović: Vučič i ja nastavljamo i dalje isto - otvoreno

Izvor: Beta, 23.Jun.2017, 20:18

Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je danas da s predsednikom Srbije Aleksandarom Vučićem nastavlja istu, otvorenu politiku koju su vodili dok je on bio premijer i dodao da su se već dogovrili da u tom stilu prvo rade na rešavanju pitanja granice."Saradnja s Vučićem...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.