Ivanišević na sesiji Igmanske inicijative u Podgorici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2014, 04:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanišević na sesiji Igmanske inicijative u Podgorici

Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nenad Ivanišević učestvovaće na sesiji Igmanske inicijative "Sloboda kretanja radne snage između zemalja Dejtonskog sporazuma uz korišćenje iskustava iz nordijskog modela saradnje" u Podgorici.

Kako je najavljeno, osim državnog sekretara Ivaniševića, na skupu će učestvovati i potpredsednik Skupštine Crne Gore Suljo Mustafić, ministar rada i socijalnog staranja Crne Gore Predrag Bošković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao i predstavnici nadležnih parlamentarnih tela i izvršnih organa iz te oblasti iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije.

Skup organizuje Igmanska inicijativa u saradnji sa Fondacijom "Fridrih Ebert".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.