Inspektor bežao od svojih kolega

Izvor: Vesti-online.com, 01.Feb.2015, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspektor bežao od svojih kolega

Policijskom inspektoru A. H. ( 29 ) iz Skoplja određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je sa sugrađaninom R. S. (33 ), uz novčanu nadoknadu, prevozio strane migrante iz Đevđelije prema Skoplju.

Međutim, njegovo hapšenje nije bilo lako. Naime, kada su policajci ušli u kancelariju inspektora A. H. s namerom da mu stave lisice na ruke, on im je pobegao ispred nosa, a za njim su izleteli i policajci koji su počeli da ga jure po krugu dvorišta MUP u Skoplju!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Jurnjava je kratko trajala jer se osumnjičeni inspektor sapleo i pao, što je bilo dovoljno da pritrče policajci koji su ga jurili i da mu stave lisice na ruke.

Uhapšeni inspektor A. H. počinio je krivično delo još pre tri meseca, ali tada policija nije imala dovoljno dokaza da ga privede, pa je on nastavio da radi svoj posao u MUP Makedonije sve do hapšenja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.