Građani čekali red u pošti, a onda je usledilo iznenađenje koje će sigurno dugo pamtiti!

Izvor: NaDlanu.com, 21.Dec.2014, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani čekali red u pošti, a onda je usledilo iznenađenje koje će sigurno dugo pamtiti!

U pošti u centru Zagreba građani su čekali u redu, a onda je usledilo nesvakidašnje iznenađenje koje je uobičajeni dan u pošti pretvorilo u događaj koji će sigurno dugo pamtiti.

Naime, dok su građani, ništa ne sluteći, strpljivo čekali svoj red, Akademski zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu, Concordia Ciscors, čiji su pevači bili "prerušeni" u pripravnike i korisnike pošte, odjednom su zapevali popularne "Zvončiće" i najpre šokirali, a potom i nasmejali građane >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << koji su se zatekli u pošti.



"Ovih praznika odlučili smo iznenaditi korisnike i zaposlene pošte u Jurišićevoj ulici u Zagrebu. Rutinu svakodnevice razbili su pevači Akademskog zbora Filozofskog fakulteta u Zagrebu, Concordia Discors. Prerušeni u korisnike i poštanske pripravnike, zapevali su 'Zvončiće' i proširili praznično veselje", stoji u objavi Hrvatske pošte.

Nadlanu / izvor: index.hr

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.