Dodik : Dogovorena koaliciona vlada u RS

Izvor: Studio B, 23.Okt.2014, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik : Dogovorena koaliciona vlada u RS

SNSD, DNS i SP postigli dogovor da formiraju vladu, javili su mediji u RS.

Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik saopštio je danas da je na sastanku sa liderima Demokratskog narodnog saveza (DNS) i Socijalističke partije (SP) Markom Pavićem i Petrom Đokićem postigao dogovor da novu vladu formiraju ove tri stranke, javili su mediji u RS. 

Dodik je u Kneževu na javnoj tribini SNSD-a i SP, rekao da je Republika Srpska danas stabilna i >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da redovno izvršava sve svoje obaveze prema budžetskim korisnicima, javila je RTRS.

Komentarišući izjavu lidera SDS-a Mladena Bosića da protekli izbori nisu legalni, Dodik je rekao da Bosić daje takve izjave jer je SDS izgubio izbore i jer se ta stranka "raspada".

On je takođe rekao da do maja Bosić neće biti predsednik SDS-a.

Predsednik SP Petar Đokić zahvalio je građanima Kneževa koji su glasali za koaliciju SNSD-DNS-SP na izborima i rekao da je potpuno uveren da će ova koalicija ponovo formirati vlast u Republici Srpskoj, prenela je RTRS.

 

 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.