Demokratski front:  Nema predaje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2016, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demokratski front: Nema predaje

U Podgorici je večeras održan protest opozicionog Demokratskog fronta, koji je organizovan protiv Vlade izbornog poverenja.

Skup je završen ššetnjom od Skupštine, pored CNP-a i kroz Hercegovačku ulicu, a skup su obezbeđivali redari DF-a, dok su ispred Skupštine bile prisutne i policijske snage, prenela je RTCG.

Na skupu su učestvovali lideri DF-a Andrija Mandić, Slaven Radunović, Milutin Đukanović, Nebojša Medojević, Predrag Bulatović i Milan Knežević.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Demonstranti su pevali "Od topole do topole", a nosili su i transparente "Sve ste fabrike prodali i opljačkali, a narod doveli na ulice".

Okupljeni su, mimo najavljene rute protesta, produžili pored Crnogorskog narodnog pozorišta u Hercegovačku ulicu. Funkcioner DF-a Milutin Đukanović zahvalio je okupljenim građanima na istrajnosti i poručio da nema predaje nakon čega su se okupljeni razišli.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.