Crnogorski policajac ubio dvojicu komšije pa sebe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2016, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorski policajac ubio dvojicu komšije pa sebe

Jedan crnogorski policajac iz okoline Berana ubio je danas dvojicu komšija nakon čega je izvršio samoubistvo, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova te zemlje.

Kako se navodi u saopštenju, dežurnoj službi Centra bezbedosti Berane danas popodne javljeno je da je došlo do korišćenja vatrenog oružja u komšijskoj svađi u naselju Pešca u tom gradu.

Nakon što je patrola izašla na mesto događaja, tamo je zatekla tela Z.Ć. (68) i D.S. (62), dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << policajac R.B. (45) još davao znake života.

R.B. je transportovan do Opšte bolnice u Beranama ali je na putu do bolnice umro.

Prema prvim podacima, R.B. je iz vatrenog oružja ubio komšije nakon čega je sebi pucao u glavu.

On je bio zaposlen u Stanici policije u Petnjici i u kritičnom momentu nije bio na dužnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

CG: Policajac ubio dvojicu komšija i sebe

Izvor: B92, 27.Avg.2016

Jedan crnogorski policajac iz okoline Berana ubio je dvojicu komšija nakon čega je izvršio samoubistvo, saopšteno je iz MUP-a te zemlje...Kako se navodi u saopštenju, dežurnoj službi Centra bezbedosti Berane danas popodne javljeno je da je došlo do korišćenja vatrenog oružja u komšijskoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.