Cetinje: Nestale maloletnice javile se roditeljima, otišle da se udaju

Izvor: Večernje novosti, 20.Dec.2014, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cetinje: Nestale maloletnice javile se roditeljima, otišle da se udaju

Četrnaestogodišnje Suada Kajtazaj i Andelina Cermijan iz romskog naselja na Zagrablju kod Cetinja, koje su nestale u četvrtak, javile su se danas roditeljima. Kako prenosi Televizija Vijesti, devojčice su rekle da su dobrovoljno otišle od kuće kako bi se udale. Policija i dalje traga za njima kako bi uzela izjave. Suada i Andelina učenice su osmog razreda Osnovne škole "Njegoš" na Cetinju, a posljednji put su viđene u četvrtak ujutru. Njihovi roditelji kazali su da imaju saznanje da su devojčice u četvrtak, oko 14 sati, otišle sa tri mladića u Podgoricu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

CG: Pojavile se nestale devojčice

Izvor: B92, 21.Dec.2014, 00:29

Dve devojčice romske nacionalnosti iz Cetinja, koje su nestale u četvrtak, javile su se roditeljima, prenela je podgoričke Vijesti...Učenice Suada Kajtazaj i Anđelina Cermijan, stare oko 14 godina, nestale su u prošli četvrtak, pošto su otišle u školu...Njihovi roditelji su nestanak prijavile...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.