Brnabić: Dolazak lidera regiona pokazatelj da će u regionu sve biti bolje

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jun.2017, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Dolazak lidera regiona pokazatelj da će u regionu sve biti bolje

Mandatarka za sastav nove Vlade Srbije Ana Brnabić ocenila je danas da je dolazak šefova država iz celog regiona na prijem povodom stupanja Aleksandra Vučića na dužnost predsednika, pokazatelj da će na Balkanu sve biti bolje.

"Ukoliko region nije stabilan, mi kao zemlja možemo bilo šta da uradimo, ali investitori ovde neće dolaziti", rekla je Brnabić za Radio-televiziju Srbije.

Ona je dodala da se Srbija "etablira kao regionalni centar".

"U smislu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << profita ovo je za Beograd i Srbiju odlično, samo za taksi do hotela, putovanja po Srbiji, ručkova i večera po restoranima", rekla je Brnabić.

Ona je dodala da su danas održani sastanci s kineskom i kanadskom delegacijom i da su Kinezi zainteresovani za investiranje u sektore od poljoprivrede do filmske industrije, dok su Kanađani zainteresovani za sektor rudarstva.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.