BiH: Formirana Operativna grupa za borbu protiv terorizma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2016, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Formirana Operativna grupa za borbu protiv terorizma

Od danas u BiH počinje s radom Operativna grupa za borbu protiv terorizma koja će biti smeštena u prostorijama Direkcije za koordinaciju policijskih tela BiH, zaključeno je na sastanku održanom u Tužilaštvu BiH.

Glavni tužilac Tužilaštva BiH Goran Salihović istakao je da su pojačane mere bezbednosti, kao i da je povećana stopa opreza na potencijalno interesantne osobe zbog aktuelnih terorističkih napada, prenosi Fena.

Sastanku su prisustvovali najviši zvaničnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Tužilaštva BiH, Ministarstva bezbednosti BiH, Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova, Ministarstva unutrašnjih poslova RS i drugih nadležnih službi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.