Beograd: Napadnuti aktivisti DS-a

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Mar.2016, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Napadnuti aktivisti DS-a

Jedan aktivista Demokratske stranke povredjen je kada je grupa ljudi napala članove te partije koji su razgovarali sa građanima na opštini Zvezdara, saopštila je ta stranka.

Prema rečima funkcionera DS Balše Božovića grupa, za koju je rekao da je bila organizovana, izašla je sa pijace i nasrnula na njega, Natašu Vučković, Dragana Šutnovca i aktiviste DS-a. On je kazao da je jedan od napadača razbio flašu, a drugi ga bodrio da ih tom slomljenom flašom napadne, dok je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << od napadača bacio flašu u grupu okupljenih ljudi.

"Ukoliko se ovo danas desilo narodnim poslanicima Skupštine Srbije, onda gradjani mogu da pretpostave šta može da se dogodi i njima” poručio je Božović.

Napad je prijavljen inspektorima na opštini Zvezdara.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija radi na rasvetljavanju napada na DS

Izvor: Beta, 27.Mar.2016

Policija radi na rasvetljavanju napada na aktiviste Demokratske stranke koji se dogodio danas na Zvezdari,saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP)."Policija neće tolerisati napad na pripadnike bilo koje političke partije i zato pozivamo sve gradjane da se uzdrže od bilo kakvog vida nasilja",...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.