Bečići: Likvidirani bivši poslanik poznavao ubicu!

Izvor: Večernje novosti, 19.Apr.2015, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bečići: Likvidirani bivši poslanik poznavao ubicu!

UBISTVO Saše Markovića (48), bivšeg poslanika Liberalnog saveza i nekada bliskog saradnika lidera te partije Slavka Perovića koje se dogodilo u petak oko 17 časova kod bečićkog naselja Ivanovići, dva dana pre njegovog rođendana, podigao je na noge gotovo celu Crnu Goru! Policija i dalje traga za napadačem koji je, dok je Marković prolazio automobilom, izleteo iz obližnjeg šumarka i iz vatrenog oružja, u klasičnoj sačekuši sasuo rafal u oca dvoje maloletne dece. Javnost je još i >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << bez odgovora na pitanje da li je atentator koristio automatsku pušku ili hekler. Prema dosadašnjim nalazima istrage sumnja se da su se Marković i ubica od ranije poznavali, a šta je navelo napadača da mu pripremi sačekušu i povuče oroz utvrdiće istraga. Marković se neko vreme bavio privatnim biznisom, da bi zatim kroz rad u Liberalnom savezu aktivno ušao u politiku. Bio je član ove partije od 1990. godine, zatim šef kabineta predsednika Skupštine Crne Gore, poslanik u Skupštini, predsednik Opštinskog odbora LSCG, poslanik u parlamentu Državne zajednice Srbija i Crna Gora... Povodom ubistva Saše Markovića, Liberalna partija Crne Gore zatražila je hitno održavanje sednice Odbora za bezbednost i odbranu Skupštine Crne Gore, ocenjujući da se radi "o svirepom zločinu koje je urađeno s predumišljajem". - Ubistvo bivšeg poslanika Liberalnog saveza, Saše Markovića, pokazuje koliko je samopouzdanje i osećaj nekažnjivosti mafije u državi - poručio je poslanik Demokratskog fronta, Nebojša Medojević. - Mafija je slobodna, a mi smo svi u zatvoru i na nečijoj listi za ostrel!

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NOVA: Više niko u Crnoj Gori nije bezbedan

Izvor: Blic, 19.Apr.2015

Ubistvo bivšeg poslanika Liberalnog saveza Saše Markovića pokazalo je da više niko u Crnoj Gori nije bezbedan i da nema institucija koje bi trebalo da se bave borbom protiv kriminala, saopšteno je iz opozicione Nove srpske demokratije (NOVA)...Iz Nove ocenjuju da je Crna Gora skliznula u fazu potpunog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.