Balkan plače od smeha zbog zamaskiranog policijskog radara!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2017, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balkan plače od smeha zbog "zamaskiranog" policijskog radara!

Na Balkanu (a možda i šire) poznato je da građani Bosne i Hercegovine imaju fantastičan smisao za humor. Za one koji možda nisu imali prilike da se to uvere iz stiže dokaz i to iz policije.

Naime, saobraćajna policija je u blizini Olova, tačnije na ulazu u Bakiće, pre nekoliko dana postavila radar tronožac, ali ne bilo kakav.

Ovaj radar "zamaskiran" je pomoću granja, lišća i trave ne bi li vozači propustili da ga primete.

Ipak, tragikomičan prizor >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << brzo je privukao pažnju, a fotografije su postale pravi hit na društvenim mrežama, piše Tuzlanski.ba.

Ostaje pitanje da li je ovo zaista pravi način kontrole saobraćaja, ali bar su se svi slatko nasmejali.

#BiH: “Zamaskirani” policijski radar nasmijao regiju | https://t.co/M9O10h1gEj pic.twitter.com/9qr0shoFZu— Jabuka.tv (@jabukatv) June 24, 2017

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

“Genijalni” bosanski policajci: Napravili “strašilo” od radara, ali umesto straha izazvali smejanje do suza (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2017

Bosanci su poznati po tome da imaju neverovatan smisao za humor. Ovog puta u žiži javnosti našli su se policajci koji su svojom genijalnošću uspeli da nasmeju mnoge. ..Naime, saobraćajna policija je u blizini Olova, tačnije na ulazu u Bakiće, pre nekoliko dana postavila radar tronožac, ali...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.