Zoran Kalezić u Parovima?

Izvor: Story, 03.Mar.2015, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zoran Kalezić u Parovima?

U rijaliti šou, koji kreće u nedelju, na televiziji Hepi, očekuje se dolazak velike pevačke legende, iz Crne Gore.

Zoran Kalezić, foto: Story arhiva

Pošto se pojavila informacija da će u rijaliti šou Parovi, na Hepi televiziji, da uđu i

danonoćno izlože svoj život pred kamerama: Lepa Lukić, Džej Ramadanovski, Goca Božinovska, Bora Drljača, Ivona Negovanović Cuca, Hasan Dudić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kao grom iz vedra neba procurilo je – u luksuznu vilu ulazi i Zoran Kalezić.

Ovaj pevač poznat je po svojim velikim hitovima Moj dobri anđele, Dobro veče izgubljena nado, Stan’ mladosti, stani, kako saznajemo, u ozbiljnim je pregovorima sa produkcijom televizije Hepi, koja se maksimalno trudi da se ovaj rijaliti šou razlikuje od svih dosadašnjih.

- Učesnici Parova će biti onih za koje se ne očekuje da uđu u rijaliti šou program – kaže Milomir Marić, sa televizije Hepi.

To neće biti oni koji idu od rijalitija do rijalitija, i oni koji praktično, žive na televiziji. Naravno, biće  i onih koji su već dokazani zabavljači, jer njih gledaoci traže i upravo zbog njih gledaju ovakav šou program. Produkcija televizije Hepi, ovog puta obezbedila je još moderniju opremu za rad, na kojoj će raditi stručnjaci u  svom poslu. Gotovo stotinu kamera pokrivaće svaki ugao luksuzne kuće, bubice će  biti sakrivene u svakom ćošku, tako da će,osim sa onih koje nose sa sobom, učesnike rijalitija prisluškivati na svakom koraku, osim  u tuš kabini i toaletu.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.