Zlatna pravila srećnih brakova poznatih: Ovako negujemo našu ljubav

Izvor: Story, 04.Sep.2015, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatna pravila srećnih brakova poznatih: Ovako negujemo našu ljubav

Kada pomislite na funkcionalnu, staloženu i dugoročnu ljubav, uz nju verovatno ne vežete Holivud. Međutim i među njima još uvek ima iskrenih i ludo zaljubljenih parova. Ovo je njihova tajna

Foto: Profimedia

1. Ana Faris i Kris Prat

- Ljudi se često fokusiraju na svoju decu i onda gledaju svog partnera kao da je stranac. Zato je jako važno, ako ne i najvažnije da se fokusirate na svoj odnos >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << jer će deca jednog dana otići. Morate da održavate vezu - Kris.

2. Džena Devan i Čening Tejtum

- Ako želiš da brak uspe, moraš da obratiš pažnju na osobu koju voliš. Znam kada je Džena loše spavala, primetim kada je dobre volje. Jednostavno sve to znam. Možda zato što smo dugo zajedno, ali muškaci, uvek obratite pažnju na to. Ako volite osobu, jednostavno pokušajte da je učinite srećnom. Napišite malu poruku i ostavite joj negde. Ili učinite nešto ludo. Nasmejte je. To i nije tako teško, ako vam je stalo do nekog - Čening.

3. Kevin Bejkon i Kira Sedvik

- Stalno vodimo brigu jedno o drugome. Pronalazimo vremena za sebe i volimo da budemo sami. mislim da je to na kraju dana to i najbolje za našu decu, jer se osećaju sigurno kada znaju da su mama i tata dobro, uživaju zajedno - Kira.

4. Viktorija i Dejvid Bekam

- Nije zdravo biti ljubomoran. Pogledam Dejvida i pomislim kako je zgodan, kako sam srećna što je on moj suprug. I sjajan je otac. Zato ne krivim ljude zbog toga što im je privlačan. Privlačan je i meni - Viktorija.

5. Iman Abdulmajid i Dejvid Bouvi

- Moj brak je baš onako genijalan kakvim ga zamišljate. Bouvi kaže da je stvar u humoru. On još uvek misli da sam duhovita, a i on je meni smešan. Jako je znatiželjan čovek i mnogo toga mogu da naučim od nejga. A i ponekad mi zaveže pertle na cipelama - Iman.

6. Trejsi Polan i Majkl Džej Foks

- Ključ našeg braka je sposobnost da jedno drugo povremeno ostavimo na miru. Shvatanje da nije poenta u tome kako naše sličnosti funkcionisaju zajedno nego kako naše različitosti to rade. Što se mene tiče, tajna uspeha je u jednoj šali koju često pričam - neka vam svađe budu čiste, a seks prljav - Majkl.

7.  Rita Vilson i Tom Henks


- Smeh, ljubaznost, poštovanje. Dopuštamo jedno drugom slobodno razvijanje, pomažemo tokom teških situacija i nikada ne odustajemo. Naravno i dobar seks - Rita.

8. Šakira i Žerar Pike

- Morate da se zavaljate jedno sa drugim, mislim da je to esencijalno. Potrebno je mnogo smeha i zabavnih zajedničkih trenutaka za održavanje strasti u vezi. Ali bitni su i afiniteti. Morate da budete kompatibilni. Oboje morate da želite da vaša veza uspe i morate da radite na tome - Šakira.

Izvor: Zadovoljna.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.