Ženski trikovi koji IZLUĐUJU muškarce

Izvor: Mondo, 02.Jul.2015, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženski trikovi koji IZLUĐUJU muškarce

Evo šta momci smatraju okrutnim ženskim ponašanjem, koje ih strašno, strašno nervira.

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock "U firmi u kojoj radim se priča o tome da sam preko kreveta dobila posao. Smešno - oni nemaju pojma da sam ja, zapravo, i dalje nevina"

  Ne javljaju se na telefon

Muškarce izluđuje kada im devojka da broj telefona, a zatim ne odgovara na pozive. Još gori je slučaj kada im namerno da pogrešan broj jer je mrzi da objašnjava >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zašto nije zainteresovana. Složićete se, svima bi bilo lakše i uštedelo bi dosta vremena i živaca kada biste jednostavno rekle da vas ne zanimaju.

Besplatno piće

Nažalost, postoje devojke koje izlaze u klub bez namere da plate piće koje piju - za to su tu muškarci. OK, postoje momci koji će da plaćaju pića smatrajući da će tako privući ženu, ali one koji ne žele da ostanu praznog novčanika zbog njenih koktelčića, ovakvo ponašanje užasno nervira. "U redu je da platimo piće devojkama ako to želimo, ali nije u redu da to bude svrha njihovog razgovora sa nama", kažu muškarci za sajt AskMen.

Emotivno manipulišu muškarcima

Većina momaka slaba je na ženske suze, a neke od njih to vrlo dobro znaju da iskoriste kako bi dobile sve što žele.

Kritikuju muškarce u društvu

Devojke, ako svom dragom nešto zamerate ili vas je nekako iznervirao, ne bi trebalo da ga zbog toga prozivate u javnosti. Neke stvari bi trebalo da rešite u četiri oka.

Ne otkrivaju da li su u vezi

Muškarac upozna slatku devojku, ćaska sa njom, neko vreme se dopisuju, izlaze na piće, a onda... on krene da je poljubi, ona ispali k'o iz topa: "Imam dečka". Ovakvu informaciju bilo bi lepo i fer izneti malo ranije.

Uskraćuju seks

Jedna stvar je kada nisu raspoložene za seks, a sasvim druga kada uzdržavanje koriste da bi vas "naučile pameti". Ono što još više nervira muškarce je što je ovakva forma "kazne" uglavnom i vrlo efektna, pa će u takvoj situaciji rado porazgovarati o tome što vas je naljutilo.

Testiraju muškarce

Ah, ti mali testovi momke izuvaju iz cipela! Jedan od testova je, na primer, da vas zove kod nje baš kada zna da ste dogovorili izlazak u grad sa društvom - ako je volite, doći ćete kod nje, kaže ženska logika. Još ako taj njen poziv počne rečima: Ako me voliš... znajte da ako uradite bilo šta drugo osim da istog trena otrčite kod nje - nadrljali ste, da se pristojno izrazimo.

Flert sa drugima

Čak i kada su potpuno zadovoljne svojom vezom, neke devojke flertuju sa drugim muškarcima, samo kako bi dečka učinile ljubomornim. Muškarci smatraju da su takve devojke nezrele i da manipulišu njima - i verovatno su u pravu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.