Izvor: B92, 03.Sep.2009, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene čeka devetnaesto dete

Beograd -- Jedna četrdesetdvogodišnja žena iz američke države Arkanzas čeka svoje devetnaesto dete.

Mišel Dagar, majka osamnaestoro dece, i sama kaže da je iznenađena, ali i srećna što je ponovo u blagoslovenom stanju. Dete Mišel i Džima Boba Dagara iz Tontitauna u državi Arkanzas rodiće se u martu 2010. U to vreme će roditelj postati i njihov najstariji sin, dvadesetjednogodišnji Džoš. Mišel je posumnjala da se nešto dešava kada i pored uporne dijete nikako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije uspevala da oslabi.

"Mislila sam da sam u fazi života kada ne mogu više da imam dece, ali sam se prijatno iznenadila kada sam uradila test i videla da je pozitivan", kaže Mišel Dagar.

U kući površine 650 kvadratnih metara nalazi se kuhinja nalik na kantinu, a veš mašine ne prestaju da rade. Supružnici Mišel i Bob saglasni su da uvek ima mesta za još jedno dete.

"Mislim da citiram majku Terezu koja kaže da je previše dece isto kao reći da ima previše cveća", kaže Bob Dagar.

Porodici Dagar posvećena je i emisija "Osamnaestoro dece i još brojimo" na kablovskom kanalu Ti-El-Si.

Imena sve dece porodice Dagar počinju na slovo Dž, a među njima su Džesa, Džindžer, Džozef.

Bračni par Dagar otvorio je konkurs za predloge imena za bebu koja stiže sledeće godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka po devetnaesti put

Izvor: Danas, 02.Sep.2009, 20:15

Jedna 42-godišnja trudnica iz američke države Arkanzas rodiće 19. dete. Dete Mišel i Džima Boba Dagara iz Tontitauna rodiće se u martu 2010.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.