Žena godine u haljini godine

Izvor: Mondo, 29.Apr.2016, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena godine u haljini godine

Pogledajte u čemu ova manekenka ide u šoping...

Karli Klos "uslikana" u šopingu u Njujorku, u džins haljini-košulji. Na nogama je imala jednostavne bele patike, koje su, takođe, baš moderne ove sezone.

I njeni cvikeri za sunce su "must have".

Foto: Splash News

Haljine-košulje od džinsa su preplavile i naše prodavnice, cene zavise od brenda, ali zaista nema potrebe da za to odvojite gomilu novca.

Pametnije je da manje platite >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << haljinu, a da više novca date za dobre sandale, patike, tašnu.

Dobro je da se uz ovaj komad garderobe slaže baš sve: štikle i kožni kaiš za uveče, plus jača šminka, bujna kosa... Ukoliko je haljina do kolena možete da je nosite i na posao, a uz patike i preko dana, baš kao supermodel Karli Klos, koju je je magazin "El" proglasio "ženom godine 2016".

Pročitajte i ovo:

Saveti za šminkanje ovog proleća i letaTrinaest modnih trendova za proleće 2016.Cvikeri za ovu sezonu

POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI JOŠ NEKE MODNE KOMBINACIJE KARLI KLOS:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.