Želiš? (VIDEO, FOTO)

Izvor: Mondo, 24.Apr.2016, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želiš? (VIDEO, FOTO)

Ako želiš ovakvo telo, slušaj savete ove zgodne mame...

Ona se zove Malin Bjork i živi u Švedskoj. Nutricionistkinja, fitnes instruktorka, blogerka.

Tokom trudnoće je nabacila koji kilogram viška, a potom je snimila video "Moje fitnes putovanje", gde je objasnila, korak po korak, kako je vratila vitku liniju i zategla mišiće.

Kaže da je neposredno nakon porođaja, čim se osetila dovoljno dobro, krenula u duge šetnje. Prvo sama, a potom gurajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kolica i bebu. Kaže da je dnevno hodala i dva, tri sata, nekada "u cugu", a nekada malo ujutru, malo kasnije tokom dana.

Posle mesec dana je počela da radi lagane vežbe kod kuće. Ruke je vraćala u kondiciju tegovima od kilogram, radila je čučnjeve i iskorake.

A video posted by Fitnessmom.se (@malinbjork) on Nov 19, 2015 at 5:45am PST

A video posted by Fitnessmom.se (@malinbjork) on Nov 18, 2015 at 7:10am PST

A video posted by Fitnessmom.se (@malinbjork) on Nov 6, 2015 at 7:21am PST

Nakon dva meseca je krenula u teretanu. Prvo tri puta nedeljno, a zatim šest puta po sat vremena.

Kada je dostigla željenu težinu, fokusirala se na pojedine delove tela i radila vežbe za određene grupe mišića.

Takođe, vežbala je i igrajući se s bebom.

A video posted by Fitnessmom.se (@malinbjork) on Oct 24, 2015 at 5:15am PDT

Osim vežbanja, vodila je računa i o ishrani, ali kaže da se nije mnogo "mučila". Nije jela slatkiše, hleb, peciva i testenine je jela samo za doručak, pojača je unos vode.

Ona savetuje ženama koje žele da smršaju, da jedu pečeno ili bareno meso i sveže povrće, ribu barem tri puta nedeljno, da se nikako ne izgladnjuju jer mama koje imaju bebe treba mnogo snage, što znači - mnogo zdrave hrane.

Takođe, Bjork upozorava na štetnost slatkiša koji nam  samo oduzimaju snagu. Zapravo, "dižu" nas ali kratko, i već posle pola sata smo ponovo gladni ui bez snage za svakodnevne aktivnosti.

POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI KAKO BJORK IZGLEDA:



Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Želiš? (VIDEO, FOTO)

Izvor: Mondo, 24.Apr.2016

Ako želiš ovakvo telo slušaj savete ove zgodne mame....Foto: Instagram/malinbjork..Ona se zove Malin Bjork i živi u Švedskoj. Nutricionistkinja, fitnes instruktorka, blogerka...Tokom trudnoće je nabacila nekoliko kilograma viška, a potom je snimila video "Moje fitnes putovanje", gde je objasnila,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.