Zbog čega je Bred Pit pljunuo Zaka Galifianakisa? (VIDEO)

Izvor: Story, 25.Okt.2014, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog čega je Bred Pit pljunuo Zaka Galifianakisa? (VIDEO)

Prilikom gostovanja u emisiji slavnog glumca, Bred Pit je stoički podnosio sve prozivke koje mu je voditelj uputio. Do jednog trenutka...

Bred Pit, foto: Profimedia

Zvezda hit filmova Mamurluk 1, 2 i 3 već nekoliko godina vodi Between Two Ferns, humoristički serijal koji se emituje na Internetu. Gosti su mu razne poznate ličnosti. Ovog puta Zak je ugostio Breda Pita.

Emisija Between Two Ferns  nagrađena >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je Emijem, a Zak je imao prilike da u svom šouu razgovara sa Natali Portman, Bredlijem Kuperom, Dženifer Lorens, Džastinom Biberom i mnogim drugim poznatim ličnostima.

U ovoj emisiji, Galifianakis je razgovarao sa Bredom Pitom koji je došao da promoviše svoj film.

Naravno, Zak ga je ubacio u mašinu i postavljao mu pitanja koja bi svakog postidela. Glumac je prozivke stoički podnosio ali je na kraju ipak izgubio strpljenje.

- Misliš li da se ljudi previše koncentrišu na to koliko si zgodan i zbog toga ni ne primećuju da si totalno loš glumac - pitao je Zak Breda. Glumac mu je zbog toga pljunuo žvaku u oko.

Between Two Ferns with Zach Galifianakis: Brad Pitt from Zach Galifianakis

Izvor: Mondo

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.