Zašto treba da pristanete na seks i kad niste raspoloženi?

Izvor: 24sata, 25.Nov.2014, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto treba da pristanete na seks i kad niste raspoloženi?

Postoji mnogo razloga zbog kojih u poslednje vreme nisi raspoložena za seks.

Ti razlozi su verovatno užurbani dnevni raspored, stres zbog posla, loše fizičko zdravlje ili ste ti i tvoj partner ušli u razdoblje pada senzualnosti.

Ali, ako je u vašoj vezi sve u redu i jedini razlog zašto odbijaš seks je zato što se ne osećaš dobro, treba da razmisliš.

- Ako dopustite da vas vodi vaše telo, taj će primer slediti i vaš um. Nakon što doživite orgazam, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << vi ćete se podsetiti na ono što ste propustili - otkriva seksualni terapeut Ian Kerner.

Uz to, prethodna istraživanja pokazala su kako zadovoljavanje partnera može da podstakne i tvoj libido. Zbog gledanja njegovog užitka, i ti ćeš početi da se osećaš dobro i mogla bi da se iznenadiš time koliko taj proces može da uzbudi.

Sledeći korak je da se zapitaš zašto si izgubila želju za seksom. Ako imaš problema s doživljavanjem orgazma, pokušajte u seks da uključite igračke ili isprobate nove poze, koje će pomoći u lakšem postizanju orgazma.

Ili ti je možda postalo dosadno pa ne bi bilo loše da razgovaraš s partnerom o seksualnim fantazijama i novim iskustvima, kako bi vratili seksualnu napetost u vezu.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.