Yu grupa, Saša Vasić i Irish Stew of Sindidun u emisiji Tri boje zvuka

Izvor: Story, 25.Nov.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Yu grupa, Saša Vasić i Irish Stew of Sindidun u emisiji Tri boje zvuka

Dobar zvuk daleko se čuje! U novoj emisiji Tri boje zvuka očekuje nas rok, pop i irski folk. Zvuk ovog četvrtka obojiće: Yu grupa, Saša Vasić i Irish Stew of Sindidun!

Lep jubilej, četrdeset pet godina čistog rokenrola, Ju grupa je rešila da obeleži radom na dvanaestom studijskom albumu. U emisiji Tri boje zvuka najdugovečnija grupa na domaćoj rok sceni premijerno će izvesti nove pesme na kojima su vredno radili proteklih meseci. Posebno iznenađenje za sve ljubitelje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << prepoznatljivog zvuka Yu grupe biće i pesma Žao mi je što nisam tvoj, u kojoj Žika Jelić svira slajd gitaru.

Kao pevač i autor, Saša Vasić više od dvadeset godina neguje kvalitetnu pop muziku koja sve vreme uspešno pronalazi put do slušalaca. Bilo da je reč o festivalima ili koncertima, njegovi nastupi uvek nailaze na dobar prijem kod publike. U emisiji Tri boje zvuka izvešće neke od hitova koji su obeležili njegovu dosadašnju karijeru.

Mlade i harizmatične muzičare benda Irish Stew of Sindidun još 2003. godine spojila je ljubav prema melodičnoj irskoj folk muzici. Iako su u početku svirali obrade irskih tradicionala i pesme Pogues- a, vremenom su počeli da istražuju lični muzički izraz. Danas iza sebe imaju tri studijska albuma i veliki broj nastupa u zemlji i inostranstvu.

U ovoj emisiji podsetićemo se kultnih televizijskih muzičkih emisija Radio-televizije Beograd, koje su pratile rokenrol scenu od sedamdesetih godina prošlog veka. Čućemo i priču o aktuelnom albumu grupe Simply Red, koja ove godine takođe obeležava jubilej – samo trideset godina od formiranja grupe.

Voditelj: Bojan Perić

Reditelj: Petar Stanojlović

Urednik emisije: Jelena Vlahović

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.