Vukašin Brajić sa bendom predgrupa na koncertu Anastasije

Izvor: Story, 02.Jun.2015, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukašin Brajić sa bendom predgrupa na koncertu Anastasije

Pevačica moćnog i prepoznatljivog glasa, Anastasija, nastupiće 1. jula u Kombank Areni, a publiku će do početka njenog nastupa zagrevati Vukašin Brajić sa svojim bendom.

Vukašin, Anastasija, foto: Promo/Ralf Stratman

Vukašin Brajić  je široj javnosti postao poznat 2008. godine, učešćem u regionalnom talent show-u Operacija Trijumf, gde je osvojio drugo mesto u finalu.

Sa još trojicom učesnika 2009. godine oformio je OT Bend koji je debitovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << na Beoviziji, a iste godine je sa ostalim učesnicima Operacije Trijumf imao preko 50 koncerata, od kojih je jedan i kao predgrupa na koncertu James Blunta u Beogradu.

Od Operacije Trijumf do Evrovizije, karijera Vukašina Brajića ide uzlaznom putanjom, što potvrđuje činjenica da je do danas imao preko 400 javnih nastupa i veliki uspeh aktulenog singla Na usnama.

Anastasija je prva bela pevačica koju su nazvali bela žena sa crnačkim glasom. Do sada je prodala preko 85 miliona albuma širom sveta. Smatra se za jednu od poslednjih ikona svetske muzičke scene.

I’m Outta Love, Paid My Dues, Left Outside Alone, Sick and Tired i dalje su među najtraženijim pesmama mnogih radio stanica i sa pravom se može reći da se već nalaze u hitovima svih vremen. Prošle godine se  vratila  na scenu sa šestim studijskim albumom Resurrection.

Ulaznice u prodaji po najpovoljnijim cenama u Evropi: 2550, 2900 i 3300 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima i blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Šoping centra. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Bivši takmičar "Operacije trijumf" sa bendom nastupa na koncertu Anastasije!

Izvor: Blic, 02.Jun.2015

Pevačica moćnog i prepoznatljivog glasa, Anastasija, nastupiće 1. jula u Kombank Areni, a publiku će do početka njenog nastupa zagrevati Vukašin Brajić sa svojim bendom...Vukašin Brajić je široj javnosti postao poznat 2008. godine, učešćem u regionalnom talent šou "Operacija Trijumf", gde...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.