Vujadin Savić uživa kod kuće sa porodicom

Izvor: Story, 21.Okt.2014, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujadin Savić uživa kod kuće sa porodicom

Mladi fudbaler demantovao glasine o porodičnim problemima uzrokovanih Savićeviom navodnom preljubom.

Mirka Vasiljević i ćerkica Adrijana, Foto: Instagram

Nakon što se u medijima spekulisalo o prevari Vujadina Savića i tome kako ga je njegova nevenčana supruga i majka njegove dece, Mirka Vasiljević izbacila iz zajedničkog stana, potvrde o tome kako je u njihovoj porodici ipak sve u savršenom redu su svakodnevne.

Osim što su glumica i >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << fudbaler nasmejani posetili su Vujadinove roditelje, samo dan nakon što se pisalo da ga je izbacila iz kuće, Vujadin je glasine o porodičnim problemima i neverstvu demantovao fotografijom koju je okačio na društvenoj mreži Instagram, iz porodičnog doma na kojoj se nalaze Mirka i ćerkica Adrijana ispod koje stoji opis Curice moje.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.