Voditeljka pokazala svoju nagu zadnjicu

Izvor: Story, 19.Okt.2014, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka pokazala svoju nagu zadnjicu

Voditeljka Amanda Holden, poznata i kao jedna od članica žirija popularnog šoua Britain\'s got talent, osmislila je originalan način kako da zainteresuje gledaoce koji prate njenu emsiju

Amanda Holden, foto: Twitter

Naime, jedna od najzgodnijih voditeljki Britanije, Amanda Holden odlučila je da se prikloni svetskim trendovima, te je postavila provokativnu fotografiju kojom je želela da promoviše svoje goste u emsiji.

Voditeljka je pozirala okrenuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << s leđa, a dugu ljubičastu haljinu je otkopčala tako da joj otkriva samo golu zadnjicu.

- Možete li pretpostaviti koga sam intervjuisala? - napisala je Amanda ispod fotografije, a ubrzo je usledio i odgovor.

- Lejdi Gagu i Toni Benet! - napisala je voditeljka otkrivši da je provokativnom fotografijom želela da asocira na naslov albuma Tonija i Gage, koji nosi naziv Obraz uz obraz.

Pogledajte kako izgleda voditeljka u popularnom šouu Britan's got talent:

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.