Voditeljka Ivana Nastasić: Rodiću sina na svoj rođendan

Izvor: Story, 01.Mar.2015, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka Ivana Nastasić: Rodiću sina na svoj rođendan

Tri meseca nakon spontanog pobačaja, voditeljka emisije Zdravo jutro na Studiju B Ivana Nastasić, ponovo je ostala u drugom stanju. Ultrazvučni pregled potvrdio je da će u julu na svet doneti dečaka

Foto: Luka Šarac

Televizijskoj voditeljki Ivani Nastasić (33) bilo je suđeno da prošle godine ostane u drugom stanju, ali ne i da se beba rodi ovog januara. Kada je u junu 2014. saznala da je u blagoslovenom stanju, jednako kao i njen dečko, pravnik Srđan Šabanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << (37), nije mogla da sakrije radost.  Međutim, pre isteka trećeg meseca doživela je spontani pobačaj.

- Kad se tako nešto desi, čovek ne može da ostane ravnodušan. Iako sam početak te trudnoće podnosila sasvim dobro, plod se nije zadržao. Lekar je rekao da će sve biti u redu, ali ja sam bila neutešna. Tek posle izvesnog vremena skupila sam snagu da se vratim na onaj put na kojem svi verujemo kako će sutra biti bolje – počinje Ivana.

- Kada sam se posle spontanog pobačaja malo smirila i počela pozitivnije da razmišljam, prošlo je svega četiri meseca a ja sam ponovo ostala u drugom stanju. Lekari kažu da se to često dešava, a ja sam zbog prirode emisije Zdravo jutro i čestog kontakta sa njima bila upućena u sve tajne trudnoće i dobila mnogo korisnih saveta – priča Ivana i opisuje trenutak kada je svom budućem suprugu, s kojim je odlazak pred oltar odložila za proleće, saopštila srećnu vest.

- Srđan je imao bolji osećaj i odmah je znao da sam trudna. Ipak, u novembru, kada mi je lekar to potvrdio, on nije bio u zemlji, pa sam mu iznenađenje prenela SMS porukom – nastavlja Ivana i otkriva da je začeće došlo i kao spas, s obzirom na to da joj je pre izvesnog vremena konstatovana cista, a lekari su tvrdili da će nestati u trudnoći.

- Bila sam u šoku kada sam saznala dijagnozu. Iako sam imala obavezne kontrole na šest meseci, pojavila se cista, ali srećom, nije mnogo rasla i pravila veće probleme. S druge strane, strahovala sam da bi ona možda u nekom trenutku mogla da iskomplikuje začeće – nastavlja voditeljka, kojoj je buduće materinstvo ipak rešilo zdravstveni problem i donelo mogućnost da beba bude rođena tačno na dan kada i ona – sedmog jula. Porođaj usred leta omogućiće joj da na poslu napravi samo malu pauzu, što joj je želja.

- Dosta stvari možemo da uradimo unapred. Uz to, zabavno mi je na snimanjima i na taj način razbijam trudničke dane koji ponekad mogu da budu dosadni. Prošle su mi mučnine i period kada sam bila preosetljiva i mnogo plakala. Smršala sam kilogram i po u prva tri meseca. Iako sam ranije baš volela da jedem slatko, otkad sam ostala trudna, ne znam da li sam pojela dva kolača. Zdrav život sada mi je prioritet, a odgovornost veća. Ne jedem za dvoje, već koliko mi treba i to mnogo povrća, čorbe, konjsko meso, cveklu – opisuje Ivana i osmehom potvrđuje priču o tome kako joj se Srđan dopadao dok su još bili srednjoškolci.

- Išao je u četvrti razred, a ja sam upisala gimnaziju. Kao i sve devojčice, i ja sam bacila oko na njega. Četvrtaci su nam svima bili zanimljivi, a Srđan se bavio skijanjem i često preplanuo dolazio u školu. Kad je maturirao, nikad se više nismo sreli, sve do pre tri godine kada nas je zajednički prijatelj sasvim slučajno spojio. Tako je počela naša veza – završava Ivana.

PIŠE: JASMINA ANTONIJEVIĆ MILOŠEVIĆ

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.