Vlado Georgiev zaprošen na koncertu

Izvor: Story, 22.Nov.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlado Georgiev zaprošen na koncertu

Na sinoćnem koncertu koji je Vlado Georgiev priredio publici u Novom Sadu, dogodilo se nešto što ni on sam nije mogao očekivati.

Vlado Georgiev, foto: Facebook

Naime, kako smo već navikli, na ovakvim dešavanjima momci često skupe hrabrost i zaprose svoje devojke, što se dogodilo i sada. Vlado je ispunio želju jednom Novosađaninu Vladi koji je na bini zaprosio svoju devojku Marijanu.

Ovako Vlado brani stariju koleginicu.

Ali to nije sve, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i sam pevač doživeo je sličnu situaciju.

Kako je zapevao pesmu Reci ne ili da, zgodna plavuša iz prvih redova iskoristila je priliku i podigla veliki transparent posvećen Georgievom.

- Udaj se za mene. Reci mi ne, il' mi reci da - pisalo je na transparentu.

Vlado je bio oduševljen ovim gestom, ali nije se dao.

Evo koje kriterijume on traži kod buduće devojke.

Kako je Georgiev nedavno izjavio, i dalje traži majku za svoje dete, pa se nadao da će možda baš na koncertu uspeti da je pronađe, što je ova hrabra obožavateljka vešto iskoristila da mu da do znanja da je ona rada da mu bude buduća supruga.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.