Vlada Mandić: Sin me je učinio boljim čovekom

Izvor: Story, 01.Avg.2015, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Mandić: Sin me je učinio boljim čovekom

Bivši rukometaš Vladimir Mandić otkriva kako se oseća nakon što je njegova izabranica Jasmina Trnavac 10. jula rodila sina Petra i opisuje na koji način je proslavio rođenje naslednika

Jedan od naših najuspešnijih sportista Vladimir Mandić (35) u petak, 10. jula, postao je otac po drugi put pošto je njegova izabranica Jasmina Trnavac (21) na svet donela muško dete. Zajedno su mu odabrali ime Petar, po dedi ovog rukometaša, još pre nego što se lepa studentkinja Univerziteta >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Singidunum porodila u KBC Dr Dragiša Mišović – Dedinje. Četiri dana nakon porođaja, Jasmina je sa bebom, u pratnji ponosnog tate, napustila bolnicu, a potom su se zajedno uputili u svoj stan u centru Beograda.

- Mama i beba osećaju se odlično i sve je proteklo u najboljem mogućem redu. Slavio sam rođenje sina tri dana, ali pre toga sve sam na vreme spremio za njihov dolazak kući, kojem sam se neizmerno radovao. Presrećan sam, sada imam ćerku i sina i osećam se konačno kompletnim

 – rekao je za Story ushićeni tata, koji je jedva dočekao dan da svog sina prvenca i buduću suprugu izvede iz porodilišta.

Inače, atraktivna lepotica iz Sevojna i nekadašnji rukometaš upoznali su se sredinom prošle godine kada se ona zbog studiranja preselila u Beograd i tada je počela njihova romansa. U međuvremenu, njihova veza postala je ozbiljna, pa je Mandić bio u poseti roditeljima svoje izabranice. Inače, Vlada iz braka s Jelenom Višekrunom (35) ima ćerkicu Sašu (8) koja se posebno obradovala što je dobila brata s kojim će uživati u igri i dečjim radostima, a on nikada nije krio da je roditeljstvo promenilo i oblikovalo njegovu svakodnevicu.

- Svako ko dobije dete promeni shvatanja i poglede na svet, ja sam postao dosta smireniji, ali i oprezniji. Ranije decu gotovo uopšte nisam primećivao, a onda mi je ćerka postala prioritet. Već znam da će Saša uvek imati posebno mesto u mom srcu jer sam se uverio da su ženska deca privrženija očevima. Prijatelji i porodica često mi kažu kako sam nekada bio malo tvrđi, a da sam sada dosta emotivniji. Siguran sam da sam takav postao zbog Saše jer me je mnogo raznežila i probudila u meni nova osećanja. Priznajem da mi se ponekad ne sviđa što sam takav i pokušavam da se izborim s tim, ali valjda je to normalan proces sazrevanja – iskren je bio bivši rukometaš koji sada, dok kroz život korača s novom prinovom, više nego ikada želi da se posveti porodici.

Piše: Danilo Mašojević

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.