Viktorija Bekam: Najbolje crno-belo izdanje poznate dizajnerke do sada! (FOTO)

Izvor: Story, 22.Maj.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktorija Bekam: Najbolje crno-belo izdanje poznate dizajnerke do sada! (FOTO)

Viktorija Bekam već godinama važi za jednu od najbolje obučenih žena na svetu, a to je ponovo dokazala

Viktorija Bekam, foto: Profimedia

Ovu laskavu reputaciju omogućile su joj mahom monohromatske kombinacije, čist kroj i detalji poput killer potpetica i statement torbi.

Viktorija Bekam: Ultimativna ikona stila koja neguje klasičan look (FOTO)

Prošla nedelja je bila prilično ispunjena poslom, s obzirom da je britanska dizajnerka provela >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << u Singapuru na Nedelji mode.

Dok smo pre neki dan pisali o njenom teget kombinezonu i vežbama koje je Viktorija radila na krevetu, sve sa štiklama na stopalima, danas se osvrćemo na njenu sjajnu crno-belu kombinaciju, možda i njenu najbolju do sada!

Naime, prilikom diskusije koju je organizovao online shop Net-a-Porter, Viktorija je plenila pažnjom u savršenoj belo haljini kratkih rukava i zatvorenog dekoltea, neobičnog, asimetričnog dna kog je ukrasio i akcentovao crni, krupni vez u talasastoj, fluidnoj formi.

Nude salonke i kosa skupljena u elegantnu, neobaveznu punđu savršeno su nadogradili ovaj šik look.

Izvor: elle.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.