Vest koja je zatresla turske medije: Merjem Uzerli u ljubavnoj romansi sa kolegom

Izvor: Story, 04.Feb.2016, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vest koja je zatresla turske medije: Merjem Uzerli u ljubavnoj romansi sa kolegom

Još jedna ljubav rođena na setu ili samo marketinški trik za podizanje rejtinga?

Merjem Uzerli , Foto: Facebook printscreen

Vest objavljena 30. januara 2016. da su se Merjem Uzerli i Murat Jildirim, zvezde Kraljica noći, započeli nežnu romansu kod njihovih fanova izazvala je veliko oduševljenje, ali, naravno, ima i onih koji u tako nešto sumnjaju, piše Lisa.rs.

Šta se tačno događa između poznatih glumaca koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << zajedno snimaju od prošlog septembra zaista je teško utvrditi.

Znate li kako izgleda sestra slavne Hurem? Upoznajte Kanan Uzerli! (FOTO)

Na prva pisanja medija da su u vezi odgovarali su da to nije tačno. Samo smo prijatelji, ponavljali su oboje.

Međutim, krajem januara viđeni su zajedno na doručku u jednom romantičnom restoranu, što je za turske medije potvrda da su u vezi, a i ljudi koji su sa njima stalno na setu tvrde da je između njih vidna bliskost kakva nije karakteristična za poslovni odnos.

Senzacionalni detalji iz prošlosti Merjem Uzerli: Ovako sam se snalazila pre nego što sam postala Hurem!​

I na kraju da podsetimo: Merjem iz veze sa biznismenom Džanom Atešom ima dvogodišnju kćerkicu Laru, a Murat se pre dve godine iznenada razveo od Burčin Terzioglu "zbog različitih pogleda na život".

Nakon toga veliki šarmer nije ulazio ni u kakve veze.

Izvor: Lisa.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.