Vesna Zmijanac dobila ruže i šampanjac od 20 godina mlađeg momka!

Izvor: Story, 27.Jan.2015, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Zmijanac dobila ruže i šampanjac od 20 godina mlađeg momka!

Poznata pevačica Vesna Zmijanac i dalje je na meti mlađih udvarača, a to je dokazao momak koji je od folkerke mlađi skoro 20 godina, a koji je na njenom nastupu iskoristio priliku da joj pošalje ruže i šampanjac.

Vesna Zmijanac, foto: Story arhiva

Zanesena dobrom atmosferom u jednom poznatom klubu, folkerka nije obraćala pažnju na markantnog gospodina koji je rezervisao separe tik do bine i koji, prema rečima prisutnih, tokom cele večeri nije skidao pogled >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << sa nje.

U neko doba noći on je poslao šampanjac i buket ruža, a Vesna se zahvalila, ali i odbila da se upozna sa njim, što ga nije sprečilo da priđe njenim muzičarima i ostavi svoju vizitkartu, verovatno ohrabren saznanjima da ona preferira mlađe muškarce.

Izvor: Alo

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.