Venčanje je uvek u modi: 15. Wedding weekend od 19-21. februara

Izvor: Story, 06.Feb.2016, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčanje je uvek u modi: 15. Wedding weekend od 19-21. februara

15. Sajam venčanja, zlatarstva i lepih stvari, održaće se u periodu od 19-21. februara u Kristalnoj dvorani hotela Hajat.

Foto: Promo

Najuspešniji u regionu, Wedding Weekend već 15 godina predstavlja pravu adresu za buduće mladence iz čitave Srbije. Tokom tri dana sajma na gotovo 2.500 kvadratnih metara izložbenog prostora, više od 60 renomiranih izlagača predstaviće bogatu ponudu proizvoda i usluga. Kao i do sada, posetioci će u dobro poznatom prostoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << na raspolaganju imati najveći izbor proizvoda i usluga za kompletnu organizaciju svadbe - venčanice i večernje haljine poznatih kreatora i brendova, odela, burme, restorani, dekoracije, svadbene torte, fotografi, pozivnice, sa sajamskim popustima.

Na 15. Wedding weekendu budući mladenci pronaći će sve na jednom mestu – saznati sve o najnovijim trendovima u oblasti dekoracije, pronaći venčanicu iz snova, odabrati odelo kao krojeno po meri...

Tradicionalno, prvi dan Weeding weekenda, obeležiće jedan od najpopularnijih gradskih događaja “Revija poznatih”, kad će brojne javne ličnosti prošetati modnom pistom i predstaviti najnovije kolekcije haljina, venčanica i odela različitih stilova i za svačiji džep.

Uz kupljenu ulaznicu svi posetioci će na poklon će dobiti i novo izdanje magazina Venčanje, kao sveobuhvatni vodič i podsetnik na sve proizvode i usluge koje su mogli da vide kod izlagača. Radno vreme Sajma tokom sva tri dana biće od 10 do 20 časova.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Rudo: Pripreme za drugi Sajam domaćih proizvoda

Izvor: Capital.ba, 06.Feb.2016

RUDO, U Rudom su počele pripreme za drugi Sajam domaćih proizvoda na kojem će 3. i 4. marta učestvovati izlagači iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore. Od 1. do 15. februara traje poziv za prijavu izlagača za učešće na Sajmu. Osnovna vrijednost ove manifestacije je angažovanje lokalnih aktera...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.