Veljko Ražnatović raskinuo sa devojkom Anikom

Izvor: Story, 01.Feb.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Ražnatović raskinuo sa devojkom Anikom

Veljko Ražnatović ostavio Đuraškovićku posle zajedničkog odmora na Kopaoniku

Veljko i Anika, foto: Damir Dervišagić

Sin Svetlane Cece Ražnatović Veljko raskinuo je s Anikom, ćerkom Mila Đuraškovića, s kojom je bio u vezi četiri meseca. Mladi par se razišao bez skandala, a glavni razlog su nesuglasice.

- Veljko i Anika imali su lep odnos, bez preterane ljubomore. Kombinovali su svaki slobodan trenutak da budu zajedno, tako da nije prošao >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << nijedan dan da se nisu videli. Kad su se vratili s Kopaonika, gde su bili na zimovanju, počele su nesuglasice, zbog kojih su rešili da se rastanu. Od tada na njenom profilu više nema nijedne slike s Veljkom - otkrio izvor za dnevni list Kurir.

Novinari Kurira pozvali su Veljka kako bi prokomentarisao njihova saznanja.

- Ne želim da razgovaram na tu temu. To su moje privatne stvari, koje neću da delim s javnošću - rekao je Veljko.

Ražnatović se posle raskida vratio na Kopaonik, a Anika je otputovala u London.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.