Velika zvezda nekada je bila ova nasmejana devojčica (FOTO)

Izvor: Story, 24.Nov.2014, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika zvezda nekada je bila ova nasmejana devojčica (FOTO)

Danas je modna ikona i žena jednog od najslavnijih fudbalera današnjice, a nekada je bila ovaj slatki devojčurak.

Viktorija Bekam, foto: Tviter

Iako danas ne biste verovali da je ikada umela da se nasmeje, velika modna dizajnerka bila je devojčica kao i sve druge.

Viktorija Bekam je izgleda bila pomalo nostalgična pa je na Tviter postavila neodoljivu fotografiju na kojoj je svojoj mlađoj sestri čestitala rođendan.

- Mojoj divnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << sestri za rođendan. Ti si divna majka i sjajn prijatelj. Voli te Viktorija- stoji ispod ove  fotografije.

Ona je uslikana sa svojom prepoznatljivom crnom kosom skupljenom visoko u repić i slatkim šiškama na čelu, dok presrećna grli svoju mlađu sestricu.

Da li vas imalo podseća na namrgođenu ikonu stila kakva je danas?

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Pogodi ko sam: Ova slatkica jedna je od najpoznatijih žena na svetu

Izvor: Svet, 25.Nov.2014, 00:00

Viktorija Bekam na svom je Tviteru objavila fotografiju iz detinjstva na kojoj je zagrljena sa sestrom Luis.. Upravo je Luis bila povod za objavljivanje simpatične fotografije iz detinjstva budući da je ovih dana proslavila rođendan.. “Mojoj predivnoj sestri za njen rođendan. Ti si prekrasna majka...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.