Veče baleta i mode 21. novembra u Narodnom pozorištu

Izvor: Story, 20.Nov.2014, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče baleta i mode 21. novembra u Narodnom pozorištu

Program Veče baleta i mode, autorke i voditeljke Drine Pešić, biće održan u petak 21. novembra (20.30h) na Sceni Raša Plaović.

Njeni gosti biće prvakinja Opere Narodnog pozorišta u Beogradu Suzana Šuvaković Savić, glumica Lena Bogdanović, karatiskinja Tanja Petrović, glavna i odgovorna urednice Televizije Studio B Ivana Vučićević i vlasnik Modne agencije Klik Nenad Radujević.

U okviru programa, biće izvedena numera iz predstave Gospođe u koreografiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Aleksandra Ilića, duet iz opere Karmen Žorža Bizea i fragment iz baleta Ko to tamo peva na muziku Vojislava Vokija Kostića.

Publici će se predstaviti i latino igrači koreografa Mirka Kneževića, kao i mladi kreatori Modne agencije Klik.

Kreatorka Milena Radović predstaviće svoju novu kolekciju.

Program Veče baleta i mode, čiji je cilj da se balet, igra i pokret promovišu i popularizuju na drugačiji način, prvi put je održan na Sceni Raša Plaović 2011. godine.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.