​Vanja Udovičić: Žao mi je što se više priča o mojoj ženidbi nego o sportu

Izvor: Story, 21.Nov.2014, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

​Vanja Udovičić: Žao mi je što se više priča o mojoj ženidbi nego o sportu

Spekulisalo se da se ministar sporta ženi, ali on je odlučio da progovori o tome i da pravu istinu.

Vanja Udovičić, foto: Luka Šarac

Trenutno najpoželjniji političar Srbije, nedavno se provlačio kroz medije sa informacijom da će uskoro da stane na ludi kamen.

Ovako se spekulisalo o njegovoj ženidbi.

Naime, kako se navodno spekulisalo, Ljubica i Vanja su godinama krili svoju intimu jer se plaše da im nešto ne naruši odnos.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << emisiji Ekskluziv, Vanja je odlučio da lično on u javnosti kaže istinu.

- Žao mi je što je takav jedan tekst stavio u sensku mnogo bitnije što je bilo, a to je sprečavanje dopinga u sportu, izuzetno bitan zakon za svu omladinu - rekao je Vanja i dodao:

U intervjuu za Story magazin, Vanja je otvoreno govorio o ljubavi i svojim osećanjima.

- Ja mogu reći da to nije istina, ne ženim se i opet moram da kažem da mi je žao što je takva jedna informacija preovladala u odnosu na ono što je mnogo bitnije.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.