VAŽNO! Roditelji gledajte OVO! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Apr.2016, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAŽNO! Roditelji gledajte OVO! (VIDEO)

Svi roditelji bi trebalo da pogledaju ovo i da shvate koliko je opasno ostaviti deci da sami koriste društvene mreže. Pedofili vrebaju!

Foto: Sean Gallup/Guliver/Getty Images Ilustracija

Živimo u vremenima kada je tehnologija postala sastavi deo naših života. I života naše dece.

Kažu mlađi: "Ako nisi na Facebook-u ili na nekoj drugoj društvenoj mreži - kao da ne postojiš".

Koliko je ovo opasna teza, pokazuje i ovaj video koji ćete videti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Društvene mreže su veoma opasne, pogotovo za maloletnu decu, koja su lakoverna i poveruju u svašta. Tako mogu sami sebe da dovedu u opasnost, da ugovore sastanak sa nekim za koga, naivno, misle da je neko drugi.

Ovaj video je više nego poučan primer ne samo za decu već i njihove roditelje da raznorazni manijaci, pedofili vrebaju svaku priliku.

Pogledajte!

Pedofili na društvenim mrežama - Zaštitite svoju decu!

Ovaj video treba da pogledate sa svojom maloletnom decom koja se koriste društvenim mrežama. Ako nemate vlastitu decu prosledite video prijateljima jer ko zna, možda ćete spasiti neki mladi život...Društvene mreže nisu bezopsne, pune su predatora, pedofila i manijaka koji vrebaju maloletnike. Zaštitite svoju decu! Edukujte ih! #deca #internet #pedofil #srbija

Posted by Global Media on Tuesday, March 22, 2016

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.